Stress

Jeg har intensiv erfaring med at arbejde med stress, som desværre flere og flere bliver ramt af. I samtalerne vil jeg hjælpe dig med at håndtere stress-symptomerne og komme ud af tilstanden. Stress kan manifestere sig på mange forskellige måder, fx ved søvnløshed, hukommelsesproblemer, indre uro, irritabilitet, støjfølsomhed, hyppige infektioner, hovedpine og træthed.

I samtalerne vil jeg fortælle dig om stress, herunder hvordan stress opstår, hvordan det typiske stressforløb ser ud, og hvordan det er muligt at komme ud af stress-tilstanden. Forløbet tilpasses til dig og dine behov. Du vil blive støttet og vejledt og få hjælp til at træffe de bedste beslutninger for dig.

Jeg oplever ofte klienter, der  føler skam over at have stress-symptomer. Stress kan ramme alle. Stressforeningen skønner at ca. 430.000 danskere har symptomer på alvorlig stress hver dag. Det kan have afgørende betydning at få hjælp til at håndtere det. Jo længere tid, man har været stresset, desto længere tid tager det som regel at komme ud af det igen.

Mange oplever at stresstilstanden er noget af det absolut værste, de har oplevet i deres liv og at de ville have givet hvad som helst for at slippe for det. Men bagefter oplever mange af mine klienter, at stressforløbet også har lært dem vigtige ting, som de kan tage med videre i resten af deres liv. At det har lært dem noget, som de ikke ville være foruden.